Prikbord Kerstmarkten 2017 / 2018
Kerstmarkten prikbord    Rommelmarkten prikbord    Kofferbakmarkten prikbord    Braderieen prikbord    Klik hier om uw markt op het prikbord te plaatsen    Meer prikborden

Kerstmarkt rk kerk 14-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 16:00 uur.

Kerstmarkt Renkum 2017

Dorpsstraat 1 Renkum

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Donderdag 14 , vrijdag 15 en zaterdag 16 dec van 10.00-16.00 is er weer kerstmarkt in de RK kerk  van Renkum .
De jaarlijkse kerstmarkt in de rooms-katholieke kerk van Renkum wordt wederom een groot succes. Drie dagen lang worden er kerststukjes en kerstkribbes verkocht. De opbrengst is voor onderhoud van de kerk.
 Dit jaar voor de eerste keer zijn er ook kerstbomen te koop , deze worden door Franks fietsenwinkel uit Heelsum op ons terrein verkocht.
De inmiddels beroemde kerststad Bethlehem staat dan ook weer opgesteld.
De kerk is van binnen prachtig versierd en het is er gezellig. De sfeer is ontspannen; we hopen vele mensen te zien in de drie dagen dat de kerk de deuren opent voor de kerstmarkt. Met meer dan 1000 kerststukjes beginnen we donderdag 14 december .
Alle kerststukken zijn gemaakt door een echte vakman. Mooie creaties die in geen enkel interieur zullen misstaan. Ze zijn er in alle kleuren, volgens de laatste trends , doch allemaal in de kerstsfeer. Er zijn grote stukken maar ook traditionele biedermeiertjes. Ze staan op lange planken op de kerkbanken te wachten op de kopers. Kerstkribbes, stuk voor stuk unieke werkjes , van diverse materialen gemaakt, zijn er in grote getale aanwezig.
Inmiddels komen onze klanten overal vandaan. De kerststukkenactie wordt voor de 13e keer gehouden en mond op mond reclame heeft zijn werk gedaan. De originaliteit van zowel de kerststukjes als de kerstkribbes  draagt hier zeker aan bij. Wie wil er nu niet iets unieks om weg te geven of om zelf te houden.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt alkmaar 14-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 19:00 uur.

Kerstmarkt Alkmaar 2017

Waagplein 1811JL Alkmaar

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt alkmaar

In de prachtstad Alkmaar wordt ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt georganiseerd. Na het succes van vorig jaar op de Paardenmarkt, wordt dit jaar de Kerstmarkt gehouden op het Waagplein. Het Waagplein wordt omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. De kerstmarkt vindt plaats van 14 t/m 17 december 2017.

Op de kerstmarkt kun je terecht voor warme wollen kleding en accessoires, alsmede originele cadeaus om onder de kerstboom te leggen, maar ook van alles om je woning in Kerstsferen onder te dompelen. De Kerstmarkt in Alkmaar is daarom de ideale plek om alvast je kerstaankopen te doen en om goed in de kerststemming te komen. Daarnaast kun je je kerstaankopen mooi laten inpakken bij een van de kersthuisjes door de kerstelfjes. Alkmaar vanuit de lucht bekijken? Spring dan voor een rondje in het reuzenrad op de kerstmarkt Alkmaar.

De Kerstmarkt in Alkmaar is amusement voor jong en oud. Het is daarom een uitstekend uitje voor het hele gezin, maar ook geschikt voor romantisch tripje voor twee of juist als uitstapje voor een hele vriendengroep. Voor iedereen is er dus wel iets te zien, te doen en te proeven.

Toegang tot de kerstmarkt is gratis!Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt dordrecht 15-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Dordrecht 2017

Centrum Dordrecht

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

De Kerstmarkt Dordrecht is met bijna 300 kramen en pagodetenten de grootste kerstmarkt van Nederland. Daarnaast is er ook entertainment in de vorm van muziekpodia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long. Dordrecht heeft geen Kerstmarkt, Dordrecht wordt een Kerstmarkt....
Verspreid over de binnenstad staan sfeervolle podia waar kerstliederen in allerlei stijlen ten gehore gebracht worden. Dit alles maakt de Kerstmarkt Dordrecht ook de meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland!Bron: Evenementenvandaag.nl

Winterwelvaart kerstmarkt 15-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 23:59 uur.

Kerstmarkt Groningen 2017

Brugstraat 24 Groningen

Kerstmarkt Groningen

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december vindt de elfde editie van WinterWelVaart in Groningen plaats. Ruim twintig historische schepen leggen aan in het mooiste stukje binnenstad van Groningen: de kades van de Hoge, Lage en Kleine der A. Aan boord kun je je onderdompelen in het uitgebreide muziek-, theater- en kunstprogramma. Ook aan de wal is genoeg te beleven met een kunstroute, een sfeervolle wintermarkt en een speciaal kinderprogramma. WinterWelVaart is gratis toegankelijk.
Voorafgaande aan WinterWelVaart in de stad Groningen zijn de schepen te zien op meerdere locaties in de provincie. Ze leggen aan in Appingedam en Winschoten op 9 december, in Zoutkamp op 9 en 10 december en in Garnwerd en Werf Wolthuis in Sappemeer op 13 december.
Muziek en theater op twintig schepen in de stad
Aan de kades van de Hoge, Lage en Kleine der A liggen meer dan twintig historische charterschepen. In het ruim van deze fantastische schepen kun je genieten van een uitgebreid muziek- en theaterprogramma met artiesten uit alle windstreken. Uiteraard kun je ook kennismaken met de schippers die hun schepen gratis toegankelijk maken voor publiek en graag vertellen over hun werk en de schepen! Alvast enkele highlights uit het programma:
Meindert Talma
Live brengt Talma 'Je denkt dat het komt' als een meeslepende audiovisuele trip waarin het publiek wordt meegezogen in een gezongen en verteld (film)verhaal over de eerste, vormende doorbraakjaren van een enigszins afwijkende Noordelijke outsidermuzikant en schrijver in de Nederlandse muziek- en schrijverswereld.

Moon Moon Moon
Sprookjesachtige lo-fi slackerfolk. Mark Lohmann verstopt kleine intieme liedjes. Soms onder een laag gruis, soms onder veel instrumenten, soms in zijn dagboek. Opgenomen in boomhutten en op zolders waar het spookt.

Lamia Bedioui & the Desert Fish
Deze Tunesisch-Griekse zangeres maakt een mediterane melange van oude volksverhalen. Samen met haar band toont ze aan dat in muziek geen muren bestaan, alleen ontmoetingen.

Friedrich Heinrich Kern
Een modern-klassieke New Yorkse componist die voortdurend op zoek is naar de schoonheid in klassieke disciplines aan de ene kant en het bruisende leven in een metropool aan de andere kant. Intrigerende mix van een drukke en kapotte stad en sereen pianospel.Bron: Evenementenvandaag.nl

Royal christmas fair 15-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Den haag 2017

Korte Vijverberg Den haag

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

De Royal Christmas Fair is één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 december 2017 brengt de Royal Christmas Fair je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer. Op het romantische Lange Voorhout in het centrum van Den Haag kun je elke dag van 12:00 tot 21:00 uur (op 24 december tot 18:00 uur)slenteren langs bijna honderd kerstkraampjes, smullen van winterse lekkernijen, genieten van gratis optredens en natuurlijk originele kerstcadeautjes kopen. Kortom: voor de mooiste kerstmarkt van Nederland moet je in de historische binnenstad van Den Haag zijn!
Kerstkraampjes 
De Royal Christmas Fair biedt op het Lange Voorhout tientallen kerstkraampjes vol glühwein, winterse vachten, flammkuchen, sfeerverlichting, houtsnijwerk, kaarsen en allerhande kerstwaar.
Randprogrammering
Naast de vele gezellige kerstkraampjes is er op de Royal Christmas Fair in Den Haag nog veel meer te beleven! Op een speciaal podium en verspreid over de kerstmarkt vinden er diverse optredens plaats van kinderkoren, theatergroepen, ensembles en storytellers.

Royal Kinder Kerstmarkt
Als onderdeel van de Royal Christmas Fair is er een speciaal gedeelte dat helemaal in het teken staat van kids! Naast leuke kramen en winterse lekkernijen zal er voor de kinderen een waar winterwonderland gecreëerd worden.
 
Locatie
Het Lange Voorhout in Den Haag is misschien wel de mooiste laan van Nederland. De tijd lijkt soms stil te staan op het prachtige Lange Voorhout waar naar alle rust geflaneerd kan worden. Zowel in het voorjaar als het Voorhout betoverd wordt door duizenden bloeiende krokussen als in de herfst wanneer de bomen de laan een gouden gloed geven. Regelmatig vinden er op het middenpad festivals, evenementen en tentoonstellingen plaats. De statige panden huizen diverse culturele instellingen, waaronder Theater Diligentia, Pulchri en het Escher Museum.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt oude kerk naaldwwijk 15-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:00 tot 16:00 uur.

Kerstmarkt Naaldwijk 2017

Wilhelminaplein 5 2671GA Naaldwijk

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt westland

Op vrijdag 15 december 2017 van 14:00 tot 21:00 uur en zaterdag 16 december 2017 van 10:00 tot 16:00 uur organiseert Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk wederom een kerstmarkt. Deze markt vindt plaats binnenin de monumentale oude kerk aan het Wilhelminaplein van Naaldwijk.

Ongeveer 30 kramen tonen u allerlei leuke cadeau ideeën die betrekking hebben op de thema's winter en kerst. Zoals kerststukjes en -bloemen, cosmetica, sieraden, kleding, sjaals, kerstartikelen, interieur en decoratie,wijn, cognac en luxe chocolade cadeaus. Maar ook een tweedehands kerstmarkt, waar alleen de mooiste producten worden getoond, geen rommel.
Daarnaast is er een gezellig horecaplein in het verhoogde koor van de kerk, zodat u uitzicht hebt op alle kramen. U kunt er terecht voor een koffie of thee, maar ook voor winterse lekkernijen als chocolademelk, glühwein en erwtensoep.

Gedurende de kerstmarkt wordt er kerstmuziek gedraaid, afgewisseld met live pianomuziek.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt beverwijk 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 09:00 tot 17:30 uur.

Kerstmarkt Beverwijk 2017

Breestraat Beverwijk

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

16 en 17 december 2017 gezellige kerstmarkt met veel optredensBron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt 16-12-2017

markt Rommelmarkt 2017

Rommelmarkt van 10:00 tot 16:00 uur.

Rommelmarkt Maarssen 2017

Tuinbouwweg 23 3602AT Maarssen

Rommelmarkt Utrecht

Rommelmarkt snuffelmarkt vlooienmarkt

Op zaterdag 2, 9, 16, 23 december 2017 organiseren wij een gezellige overdekte kerst markt. Wij hebben ruimte voor 25 kramen/tafels. U kunt hier allerlei producten verkopen voor sinterklaas. Intree is gratis Food word niet toegelaten. informatie over huren kraam ruimte kunt naar ons mailen. kosten zijn 15 euro voor ca. 2.50 meter.Aantal kramen: 11-25 Op zaterdag 02-12-2017 09-12-2017 16-12-2017 23-12-2017Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt zoetermeer 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Zoetermeer 2017

Winkelcentrum Meerzicht Zoetermeer

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Zoekt u nog een unieke kerstcadeau? Tijdens 't Kerstmarkt kunt u de leukste, uniekste kerst cadeaus scoren!Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt de heurne 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Enschede 2017

De Heurne Enschede

Kerstmarkt Overijssel

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Voor zaterdag 16 en zondag 17 december is er een gezellige en sfeervolle kerstmarkt georganiseerd door de ondernemers van een van de oudste winkelstraten van Enschede!
U zult een zeer gevarieerd aanbod treffen van diverse kerstdecoraties, houtsnijwerk, glühwein, poffertjes, sapjes, sportartikelen voor de donkere dagen en andere mooie en lekkere dingen.
Ook kunt u genieten van een prachtig groot zangkoor van 40 personen, het Twentse Draaiorgel ‘Het Tukkertje’ en een prachtige draaimolen. Natuurlijk mag de Kerstman niet ontbreken op dit feestje en zal hij graag met uw kinderen op de foto gaan!
Ook zal deze kerstmarkt een podium bieden voor een aantal goede doelen zodat ook deze groep niet vergeten wordt!Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt wageningen 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Wageningen 2017

Centrum Wageningen

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Wilt u alvast in de kerst sfeer komen? Kom dan naar deze gezellige kerstmarkt in Wageningen. Gezellige kraampjes met natuurlijk het kerst thema. Lekker kerstshoppen en vindt verrassende cadeaus voor de feestdagen.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt pijnacker 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Pijnacker 2017

Raadhuisplein Pijnacker

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

De Kerstmarkt in Pijnacker zal plaatsvinden op zaterdag 16 december, en wij zijn er als organisator al enthousiast over, net als de handelaren! In de afgelopen jaren kreeg de markt al veel bezoek en waren de bezoekers over het algemeen erg tevreden over de producten die ze daar vonden, net zo erg als de mensen die dezelfde producten verkochten. Bent u er dit jaar (weer) bij?Bron: Evenementenvandaag.nl

De kerstmarkt in het ginneken 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Breda 2017

Ginneken Breda

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

De overweldigende successen van voorgaande jaren met ongeveer 20.000 bezoekers bewijzen dat het evenement een geweldig winterfestival is waar inwoners van Breda en omgeving elkaar ontmoeten om samen te genieten. 

Het belooft ook dit jaar weer een geweldige editie te worden waarbij alle succesvolle ingrediënten van de afgelopen jaren terug komen zoals de optredens, theater en cultuur.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt oud-beijerland 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Oud-beijerland 2017

Oost-Voorstraat Oud-beijerland

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

De Kerstmarkt in Oud-Beijerland is de gezelligste en grootste in de regio. U kunt genieten van authentieke kerstsfeer, houten kramen, levende kerststal, veel muziek, entertainment, workshops, straattheater en natuurlijk een markt met meer dan 100 kramen waar u leuke kerstartikelen kunt vinden. Natuurlijk zijn er ook vele versnaperingen. Geniet van de romantische en gezellige sfeer, je bent meer dan welkom!
Op zaterdag kun je gemakkelijk parkeren op industrieterrein de Bosschen. Wij brengen je dan binnen 5 min gratis naar de juiste plek met onze pendeldienst (tot 22:00).Bron: Evenementenvandaag.nl

De kerstmarkt in deventer 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Deventer 2017

Centrum Deventer

Kerstmarkt Overijssel

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Deze markt wordt voor de 31e keer gehouden in de sfeervolle Grote- of Lebuinuskerk in het centrum van Deventer! Deze (verwarmde) kerk is een sfeervolle en unieke locatie voor dit bijzondere evenement.Bron: Evenementenvandaag.nl

Brocante markt in kerstsfeer 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:30 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Rhenen 2017

Frederik van de Paltshof 20 3911LB Rhenen

Kerstmarkt Utrecht

Kerstmarkt brocante kerst muziek

Op 16 december vindt, voor de vierde keer alweer, onze gezellige brocantemarkt in kerstsfeer plaats. We combineren dit met de gezellige kerstmarkt in het oude centrum van Rhenen. Het hele jaar hebben we oude, brocante en vintage kerstversiering verzameld. Op 16 december vindt u een prachtige en diverse collectie. Die bestaat onder andere oude kerstballen, -hangers, oude verpakkingen, mooie kerstdecoratie. En daarnaast een groot aanbod van andere mooie brocante spullen: serviesgoed, emaille, kinderspeelgoed, oude keukenvoorwerpen, vintage en industrieel, fotolijsten en nog veel meer. We hebben onze vondsten in het souterrain uitgestald in 3 ruimten. Daarnaast kunt u enkele mooie oude items buiten vinden in de Oud-Hollandse kraam. Er zijn zeker 1500 brocante items in totaal. Regelmatig zullen we leuke foto's plaatsen van de 'opbouwwerkzaamheden' en bijzondere items. Zoekt u iets in het bijzonder? Neem dan per mail contact met ons op. Over ons: wij zijn drie enthousiaste brocanteurs die een aantal keer per jaar een evenement organiseren. We verhuren geen kramen. Wij zijn dus geen standaard rommelmarkt met tientallen kramen.

Aantal kramen: 0-10Bron: Evenementenvandaag.nl

Cranendonckse kerstmarkt 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 16:00 uur.

Kerstmarkt Soerendonk 2017

CRANENDONCK 11 6027RK Soerendonk

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt evenement markt fair KERSTARTIKELEN

GEZELLIGE KERST/SFEER MARKT BIJ DE BARONIE TEGENOVER HET KASTEEELTE IN SOERENDONK
VERKOOP VAN KERSTARTIKELEN, KADO ARTIKELEN, EIGENGEMAAKTE SPULLETJES ENZ.
GEZELLIG VERWARM TERRAS.
VAN 11.00 TOT 16.00
GRATIS ENTREE
4 METER KRAAM MET DAKJE VOOR 20 EURO.
AANBIEDING 2 KRAMEN VOOR 30 EURO !!!Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt de binding 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Oude pekela 2017

Sportlaan 4 Oude pekela

Kerstmarkt Groningen

Kerstmarkt advent kerst muziek

Een bijzonder gezellige Kerstmarkt in De Binding te Oude Pekela met diverse stands.
Teveel om op te noemen!
Van dames tot herenkleding/parfum/hobby/ en natuurlijk heel veel kerst. Ook de kerstman zal aanwezig zijn en voor een klein prijsje kan uw kindje op de foto voor een reportage. Ook hebben we kniepertjes en snert in de verkoop.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt horstacker 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Nijmegen 2017

Horstacker 1541 6546EK Nijmegen

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt advent kerst muziek

Vincentius Vereniging Nijmegen en bewonersvereniging Horstacker organiseren wederom een KERSTMARKTtop 16 december a.s.De markt zal worden gehouden aan de randen van het parkeerterrein en rond het Vincentius gebouw.Het Vincentiusgebouw is een van de locaties nu van Vincentius Nijmegen.Wederom is er muziek en de Kerstman zal weer rondrijden met paard en wagen.De kramen zijn te huur voor 25 euro, een halve kraam is ook mogelijk. grondplaatsen zijn ook te huur prijs nader te bepalen.U kunt de kramen bespreken bij de penningmeester van Vincentius Nijmegen.U kunt mailen naar penningmeester @ vincentiusnijmegen.nl. na betaling van de huur ontvangt U een bevestiging. Aanmelden per mail op bovenstaand adres Aantal kramen: 26-50Bron: Evenementenvandaag.nl

A christmas carol kerstmarkt 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Nederhorst den berg 2017

Voorstraat Nederhorst den berg

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Zaterdag 16 december 2017 van 11.00 - 18.00 uur organiseren wij A Christmas Carol Kerstmarkt Nederhorst.
Nederhorst den Berg (gemeente Wijdemeren), Gooi en Vechtstreek, ligt op een half uur rijden (of korter) van Almere, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Bussum, Hilversum en Utrecht. 
In het centrum, het oude gedeelte, van Nederhorst zal de kerstmarkt plaatsvinden. In de Brugstraat, Kerkstraat, Brilhoek, Voorstraat en op het Willy Das Plein zullen in totaal 80 kramen en standplaaten zijn.
Over de markt lopen figuranten rond, verkleed als een personage uit het boek/de film A Christmas Carol. 
Voor de kinderen is de Kerstman er, ze kunnen kerst knutselen, zich laten schminken en een suikerspin of popcorn nemen (wel tegen betaling)!
In de muziektent op het plein zullen optredens zijn van Crescendo, Beatrix Brass en vocaal Ensemble Voices. Er is een kerststallen tentoonstelling in de kerk en een fototentoonstelling in de Brugstraat.
Op de kerstmarkt zelf kunt u ook heerlijk wat eten en drinken.
Houd de website in de gaten, voor het programma en de plattegrond; www.fantasyevenementen.nl 
of de evenementenpagina op Facebook waar de standhouders worden voorgesteld https://www.facebook.com/events/1638004043170841/ 
Tot zaterdag 16 december in Nederhorst den Berg, gemeente Wijdemeren!Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt de bommelstee 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 19:00 uur.

Kerstmarkt Den bommel 2017

Schaapsweg 34 Den bommel

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Op 16 december organiseren eXperia Events en De Bommelstee een gezellige Kerstmarkt binnen in De Bommelstee.
Er zijn meer dan 35 kramen met een heel divers aanbod zoals:
Poppenkleding, klein speelgoed, Oriflame producten, sieraden, woondecoratie's, cadeau artikelen, kussens, knuffels, kerststerren, streekproducten, zuivel, noten, delicatessen, kerststukjes, oliebollen, kerstspullen, dames- en herenkleding, sieraden van glas.
Bij binnenkomst ontvangt iedere volwassen bezoeker een glaasje
Gluhwein en voor de kinderen is er chocomel. Kika is ook vertegenwoordigd met de bekende Kika beren en nog meer leuke artikelen.
Bubamara's Schmink is aanwezig met te gekke kinderschmink, tatoeages en haarversieringen.
Bezoekers kunnen in een kerst setting op de foto of een fotorapportage laten maken tegen een kleine vergoeding. De DJ's Roy en Wessel om 17.30 hun kunsten achter de draaitafel horen.
Er kan ook heerlijk gegeten worden in de Bommelstee. Tot 7 uur 's avonds!!! Er zijn o.a. overheerlijke broodjes beenham en snacks.
Er zijn nog een beperkt aantal kramen beschikbaar. Wacht niet al te lang met uw aanmelding om teleurstelling te voorkomen.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt kootwijk 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Kootwijk 2017

Brink Kootwijk

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Op zaterdag 16 december van 11.00 of tot 17.00 is er weer de traditionele jaarlijkse kerstmarkt op de Brink in het sprookjesachtige Kootwijk, het hart van de Veluwe. Leuk, kleinschalig, overzichtelijk en gezellig. Ideaal voor een kort uitstapje met het hele gezin, een frisse neus en een kennismaking met het prachtige en gastvrije dorpje Kootwijk. Er zijn vijfentwintig leuke kraampjes voor u geselecteerd. Er zijn gratis huifkartochtjes of ponyrijden voor de kinderen, broodjes of marshmallows bakken boven het kampvuur en andere activiteiten voor het hele gezin. Een demonstratie midwinterhoornblazen en prachtige samenzang in het oudste kerkje van de Veluwe, speciaal voor u geopend. De plaatselijke horeca verzorgt voor u de heerlijke hapjes en drankjes.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt breukelen 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Breukelen 2017

Markt Breukelen

Kerstmarkt Utrecht

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

We hebben een aantal noemenswaardig heden omtrent deze dag die we graag met jullie willen delen:
Santa's Winterkriebels kerstmarkt strijkt dit jaar neer in het sfeervolle park Boom en Bosch van Breukelen. Naast de leuke en prachtige kramen met mogelijke kerstcadeau's of winterse items is er een heus winters foodplein. Natuurlijk zijn hier overheerlijke verse oliebollen, appelflappen, glühwein en nog veel meer winters lekkers verkrijgbaar.
De hier gekochte kerstboom wordt binnen Breukelen ook nog een gratis thuis bezorgd! Wat wil je nog meer?
Er wordt veel PR aan dit event gegeven: 3 evenmentenborden in Stichtse Vecht, een aantal malen berichtgevingen in de VAR, op diverse sites staat het evenement al aangemeld: VVV GooiVecht, RTV Utrecht, Kerstmarkten.nl, Dagjeweg.nl, UITzinnig (Utrecht) De UITagenda, en onze eigen Facebook pagina: Breukelen Bruist Wintereditie.
De vorige editie in Boom en Bosch trok ongeveer 3500 bezoekers, omdat we nu nog meer PR eraan geven, verwachten we minstens zoveel bezoekers!Bron: Evenementenvandaag.nl

Veluwsche kerstmarkt 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Ermelo 2017

Stationsstraat 3851NB Ermelo

Kerstmarkt Gelderland

Kerst ermelo markt figuranten

Een gezellige en de langste Kerstmarkt op de Veluwe. Ouderwetse gezelligheid met figuranten in grootmoeders- en Veluwse stijl. Live muziek en een groot assortiment aan kramen. Dit jaar zijn de tijden aangepast naar een dagmarkt van 11.00 tot 18.00 uur.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt eext 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:30 tot 18:30 uur.

Kerstmarkt Eext 2017

Stationsstraat 9463RM Eext

Kerstmarkt Drenthe

Kerstmarkt eext onzewinkel

In de donkere dagen voor Kerst kunt u dit jaar genieten van de Kerstmarkt in en buiten "onze winkel" aan de Stationsstraat te Eext. Wandel langs de kramen waar mooie, lekkere en ambachtelijke producten te vinden zijn die u alvast in kerststemming brengen. Lekker opwarmen kan met een hapje en drankje. In "onze winkel" zijn prachtige geschenken te koop. De markt vindt plaats van 11.30 -18.30 uur.
Gratis Entree en gratis voldoende parkeerruimte Op zaterdag 16-12-2017Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt leiden 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Leiden 2017

Nieuwe Rijn 32 Leiden

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt muziek cadeaus kerst

De Leidse kerstmarkt is de enige en grootste drijvende kerstmarkt van Nederland. Vanwege dit unieke karakter is dit ook de enige kerstmarkt waar vandaan je gezellige winterse rondvaart kunt maken met glühwein of warme chocomel. Direct grenzend aan de kerstmarkt ligt de tevens drijvende ijsbaan. Op de kade staat een nostalgische kermis om het dagje uit compleet te maken. 
Leiden, winnaar ‘Beste Kerstmarkt van Europa 2016’
Om de kerstsfeer te verhogen wordt in de 'muziekstal' op de kerstmarkt dagelijks live-muziek geprogrammeerd. In de weekenden van 16/17 en 23/24 december staan daarnaast in het centrum van Leiden diverse koren tijdens de bekende 'korenweekenden'. Dus het is dan niet alleen gezellig winkelen op de kerstmarkt, maar ook in de rest van de binnenstad.
De kerstmarkt op de Nieuwe Rijn in het historische centrum van Leiden trok in 2016 123.000 bezoekers.
Vervoer naar Leiden
Leiden ligt op ongeveer 53 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 45 minuten over om Leiden te bereiken.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerst bij duurstede 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Wijk bij duurstede 2017

Centrum Wijk bij duurstede

Kerstmarkt Utrecht

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Net als afgelopen jaren vindt dit jaar het evenement "Kerst bij Duurstede" plaats.
Op zaterdag 16 en zondag 17 december zal de binnenstad van Wijk bij Duurstede weer gehuld zijn in Kerstsferen.
In het centrum van het bourgondische stadje (Zoover award) vindt u deze dagen de straten gevuld met 100+ kramen met voornamelijk kerst en seizoen gerelateerde artikelen.
Naast de diversiteit aan artikelen die worden aangeboden op de markt , sluiten onze winkeliers perfect aan op de Kerstmarkt met aanbiedingen en waren..
Onze verswinkels bieden allerlei lekkers en ook de plaatselijke horeca sluit aan met diverse acties en menu's .
Geniet ook van het decor , onze oude binnenstad.
Kortom een feeestje om rond te lopen.
"Een kleine stad met een grote historie"Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt leidsche rijn 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 20:00 uur.

Kerstmarkt Vleuten 2017

Centrum Vleuterweide Vleuten

Kerstmarkt Utrecht

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Alweer voor de 8e keer op rij wordt in Leidsche Rijn een feestelijke kerstmarkt georganiseerd. Tijdens een tweedaags evenement is het Maximapark omgetoverd in een sprookjesachtig kerstdorp met mooi versierde kraampjes, blokhutten, horecatenten en een feesttent.
Je komt hier alvast in de ultieme kerststemming en doet bovendien voldoende inspiratie op voor een origineel kerstcadeau. Zoek tussen het koopwaar naar winterse accessoires, kleurrijke decoratie en mooie sieraden en verwen jezelf met een dampende glas Glühwein.

Heb je een beetje trek gekregen? Bestel een portie poffertjes of geniet van een bord overheerlijke snert. Tijdens de kerstmarkt in Leidsche Rijn vinden tal van activiteiten en optredens plaats. Ook kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in onder andere de knuffelhoek met kleine dieren en in de zweefmolen. Diverse muzikanten en bands brengen stemmingsvolle kerstmuziek live ten gehore en maken hiermee de kerstsfeer compleet.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt winkelcentrum arena 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Den bosch 2017

Arena 119 Den bosch

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Op zaterdag 16 en zondag 17 december wordt Winkelcentrum Arena omgetoverd in een heus Winter woonplein met gezellig kerstmarkt! Naast de kramen wordt de Arena verder aangekleed in kerstsfeer en zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals een winterknutselterras, een snowglobe en voor de bezoekers zijn er muzikale acts.
Mooie producten
Wij nodigen graag u als ondernemer uit om deel te nemen aan de kerstmarkt. We willen de bezoekers van Winkelcentrum Arena inspireren op het gebied van de woontrends in december, de mogelijkheid te bieden om leuke accessoires te kopen om hun winterhuis aan te kleden, voor de feesttafel in december en leuke cadeaus te vinden. Daarnaast streven we naar een diversiteit aan producten en hechten we waarde aan branche bescherming.Bron: Evenementenvandaag.nl

Moonlight shopping 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 13:00 tot 22:00 uur.

Kerstmarkt Berkel en rodenrijs 2017

Centrum Berkel en rodenrijs

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Op zaterdag 16 december 2017 staat Winkelpromenade Berkel Centrum van 13:00 tot 22:00 uur geheel in het teken van Kerst met ’s avonds het traditionele Moonlight Shopping.
Vele winkeliers presenteren zich in sfeervolle kersthuisjes en kerstkramen in Berkel Centrum. Daarnaast worden een aantal leuke winterse activiteiten georganiseerd.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt hilversum 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 13:00 tot 19:00 uur.

Kerstmarkt Hilversum 2017

Noodweg 43 1213PW Hilversum

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt

STANDHOUDERS GEZOCHT

KERSTMARKT HILVERSUM

Op een unieke locatie gelegen kerstkramenmarkt in het weekend van 16 – en 17 december 2017. Tussen de 40 en 50 originele marktkramen met verlichting, sieren tussen 13.00 – en 19.00 uur, het grote gedeeltelijk overdekte terras van restaurant “Fly Inn” gelegen op het vliegveld aan de Noodweg 43 in Hilversum.

Het betreft de 3e editie van een succesvolle markt met veel bezoekers en die op alle nationale kerstmarkten sites vermeld staat en tevens middels de regiomedia bekend zal worden gemaakt.

In tegenstelling tot veel andere markten, is de kraamhuur laag t.w. 40 euro voor 1 dag en beide dagen 65 euro. Geen extra kosten voor stroom etc.. Een aantal kramen kan op verzoek, overdekt staan.

Verder: Beide dagen muziek op het grote terras en binnen
Voldoende parkeergelegenheid.
De voor deze gelegenheid laag geprijsde maaltijden in het restaurant


Inschrijving

Inschrijving voor deze kerstmarkt kan voor 10 december. a.s. via
R-vanderhoeven @ online.nl of via tel. Nr. 0650217404.
Het evenement zal tevens worden vermeld op de volgende websites:
www.rc-productions.nl en www.restaurantflyinn.nlBron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Ingen 2017

Plein Ingen

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt advent kerst muziek

Gezocht standhouders voor de Kerstmarkt te Ingen zaterdag 16 december van 14.00 uur tot 21.00 uur. Vol is vol! Wilt u zich aanmelden dit kan via de website. Aantal kramen: 26-50Bron: Evenementenvandaag.nl

Heemskerk ziet sterren 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:00 tot 20:00 uur.

Kerstmarkt Heemskerk 2017

Van Coevenhovenstraat 4 Heemskerk

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Heemskerk ziet Sterren! 
Zaterdag 16 december 2017 van 14.00 uur - 20.00 uur

Centrum Heemskerk organiseert samen met 'Kerst rondom de Kerk' en Cultuurcentrum Heemskerk op zaterdag 16 december 2017 van 14.00 uur t/m 20.00 uur een gezellige kerstmarkt met als thema: 'Heemskerk ziet Sterren'!

Kraampjes, muziek, vossenjacht en veel gezelligheid ◘
Het centrum zal deze dag gedeeltelijk worden afgesloten voor verkeer om gevuld te worden met heel veel marktkraampjes, we gaan voor de kinderen weer Kerst vossenjacht spelen, er is overal sfeervolle muziek (georganiseerd door het Cultuurcentrum) op het grote podium op het Burg. Nielenplein, het kleine podium bij Grand Café Van Ruysdael en in verschillende winkels. Uiteraard zal ook deze dag weer de koets met de winterprinses rondrijden door het dorp om kinderen een rondje mee te laten rijden.

Guiness Book of Records ◘
Op deze dag van 19.00 uur tot 20.00 uur zullen we een unieke poging doen om het record te verbreken om met 450 kinderen een verlichte gloeilamp te vormen op het Burg. Nielenplein. De duur dat de gloeilamp staat is 5 minuten. 
 
Kom allemaal langs in ons mooie Noord-Hollandse dorp :-)!Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt blokhuispoort 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:00 tot 22:58 uur.

Kerstmarkt Leeuwarden 2017

Blokhuisplein 40 Leeuwarden

Kerstmarkt Friesland

Winterfair kerstmarkt kerst markt

Dit jaar hebben we naast de kerstmarkt ook weer een ijsbaan! Daar zijn wij ontzettend blij mee want vorig jaar was dit toch wel een groot gemis. Daarnaast is er natuurlijk het nieuwe Drink & Eetlokaal Proefverlof, een kindercircus, optredens van koren en hebben we weer een wensboom.
16 december van 14:00-22:00 uur en 17 december van 11:00-18:00 uur.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt bornerbroek 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Bornerbroek 2017

Bornerbroek Bornerbroek

Kerstmarkt Overijssel

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Een leuke kerstmarkt in en rondom het dorpspark, kerkplein en plein bij het Trivium in Bornerbroek op zaterdagmiddag 16 december van 14 tot 18 uur. Er zijn diverse kramen binnen en buiten. Ook is er vermaak voor jong en oud zoals muziek, dans etc. Voor info: kerstmarkt.bonerbroek @ hotmail.com.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt ingen 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:00 tot 22:00 uur.

Kerstmarkt Ingen 2017

Dr. Ar. Holplein 5 Ingen

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Elk jaar organiseert een klein groepje vrijwilligers een kerstmarkt op het knusse pleintje in Ingen. Ook dit jaar pakken we weer goed uit! We zoeken nog leuke en gezellige standhouders. Misschien is het wat voor u?Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt oog in al 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Utrecht 2017

Park Oog in Al Utrecht

Kerstmarkt Utrecht

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Oergezellige Kerstmarkt op zaterdag 16 december 2017 in Park Oog in Al / Utrecht-West
Na het succes van voorgaande jaren vindt op zaterdag 16 december 2016 van 14 tot 18 uur voor de zesde maal de Kerstmarkt Oog in Al plaats. De Kerstmarkt bevindt zich tussen het Keramiekatelier en Landhuis Buitenkans in Park Oog in Al. De markt bestaat uit ongeveer twintig sfeervolle kramen met prachtige zelfgemaakte (kerst)cadeaus en de heerlijkste handgemaakte kersthapjes en drankjes. Onder muzikale begeleiding van gezellige kerstmuziek door Balthazars Dj René van Driel en de QueenBees kan iedereen heerlijk struinen over deze gezellige sfeervolle Kerstmarkt. Of luister naar een mooi (kerst)verhaal in het Landhuis Buitenkans. Ook is er een tent waar je je wijk- of stadsgenoten kunt ontmoeten onder het genot van glühwein of chocomel. Het park is die dag niet toegankelijk voor auto’s, kom te voet of op de fiets!!! De Kerstmarkt is gerealiseerd dankzij het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht en vele vrijwilligers.
Kerstcadeaus en Kerstversnaperingen
Brandy Butter, broodplank, chocolade, chocomel, cup cake, engelen, erwtensoep, etuis, fimo, fotoboeken, gebreide kerstballen, gehaakte knuffels, gerecyclede tassen, glühwein, harira, hergebruikte artikelen, hertjes, houten cadeautjes, houten kerstbomen, illustraties, kaarten, kaarten met aardappels, ezels, bloemen, kippen, varkens, kabouters, kadoosjes, kalebaslampen, keramiek, kerstbier, kerstfiguurtjes, kersthangers, kersthapjes, kerstkransen, kerstschalen, keukentextiel, kinderkleren, kindersieraden, koffie, kurkcreaties, kussens, lemon curd, lieveheersbeestjes, limonade, limoncello, loeigoed speelgoed, marsepein, sieraden, sokknuffels, tassen, thee, vilten mobielen, vilten tafereeltjes, vilthangers, zelf kaarsen maken.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt abdij in kerstsfeer 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 15:00 tot 20:00 uur.

Kerstmarkt Uden 2017

Veghelsedijk 25 Uden

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Zaterdag 16 december zal de tweede editie van de succesvolle kerstmarkt in het MRK plaatsvinden. Ditmaal met een bijzondere avondopenstelling. Van 15:00 tot 20:00 worden museum en kruidentuin omgetoverd in kerstsfeer.
Bezoekers kunnen genieten van de vele producten van de kerstkraampjes, genieten van muziek, marshmallows opwarmen bij de vuurkorven en proeven van de glühwein in de Refter. In en rondom het museum worden diverse activiteiten voor gezinnen en kinderen georganiseerd, zoals op de foto met de arreslee, lampionnen maken en je gipsen kerststallen restaureren.
Activiteiten
Foto op de Arreslee - Stichting Arreslee
Maak je eigen kerstboomversiering
Kerststallen en zilverwerk; hoe te restaureren? - Huub van der Sanden en Joachim van den Heuvel
In de kramen staan
Anita Eijgermans Sieraden
Atelier Maan
Arnold Zegers 
Boerenbondmuseum
Bon Bini Valencia
Carin Scheepens Sieraden
Centrum MAIA
Christien Timmermans
De Inloop Uden
De Kruidengaard
De Molen van Jetten
De Zeven van de Maashorst
Ester Kerkhof Glasblazen
Healing Sounds and Colors 
Mieke van de Akker Troostkussentjes
MRK Uden
Souperfood
Stichting Borneo
Stichting Kinderen van de Zon
Thea Wijdeven
Tokonoot
Uitgeverij Hoenderbossche Verzen
Muziek
Jan de Laat en Ellen de Gier (piano en mezzosopraan)
KBO Koor 'De Lindeboom' (koor)
Koen van Stralen (gitaar)
Les Pastoureaux Jolies (koor)
Marie-Astrid Zeilstra en leerlingen (piano, quatre mains)
Vierstemmig koor o.l.v. dirigent Schrager (koor)Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt delden 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 15:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Delden 2017

Langestraat Delden

Kerstmarkt Overijssel

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Voor je het weet is het zaterdag 16 december. Dan wordt de Langestraat in Delden en directe omgeving opnieuw omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt.

Dit jaar nodigen wij koren en muzikanten uit om onze kerstmarkt muzikaal op te luisteren.
De kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 16 december 2017 tussen 15.00 en 21.00 uur.
Denk aan het meenemen van uw eigen verlichting en kabelhaspels. De organisatie zorgt voor een professionele stroomvoorziening waar u kunt 'inpluggen'.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt - abdij in kerstsfeer 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 15:00 tot 20:00 uur.

Kerstmarkt Uden 2017

Veghelsedijk 25 5401PB Uden

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt uden evenement

Zaterdag 16 december zal de tweede editie van de succesvolle kerstmarkt in het MRK plaatsvinden. Ditmaal met een bijzondere avondopenstelling. Van 15:00 tot 20:00 worden museum en kruidentuin omgetoverd in kerstsfeer.

Bezoekers kunnen genieten van de vele producten van de kerstkraampjes, genieten van muziek, marshmallows opwarmen bij de vuurkorven en proeven van de glühwein in de Refter. In en rondom het museum worden diverse activiteiten voor gezinnen en kinderen georganiseerd, zoals op de foto met de arreslee, lampionnen maken en je gipsen kerststallen restaureren.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt schaarsbergen 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 16:00 tot 20:00 uur.

Kerstmarkt Arnhem 2017

Kemperbergerweg 800 Arnhem

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Schaarsbergen verandert deze dag weer in een sprookjesachtig kerstdorp. Rondom de prachtige kerk van Schaarsbergen zullen weer zo'n 55 kramen u verrassen met een bijzonder gevarieerd aanbod. Van kerstartikelen tot huis en tuindecoraties, van brocante tot delicatessen, van kunst tot veel meer...
Diverse activiteiten
Verder kunt u zich verwarmen aan heerlijke glühwein en zal er voor een ieder wat wils te eten zijn. In de kerk zullen muzikale optredens zijn van de koren. Op de kerstmarkt zullen er voor de kinderen weer diverse activiteiten zijn zoals broodjes bakken en popcorn poffen boven het kampvuur, luisteren naar de spannende verhalen van de verhalenverteller Hans Platenkamp bij de kerststal of rijden op de kerst pony's.
Santa Run
Om 16.00 uur start de Santa Run, een 3 km funloop.Bron: Evenementenvandaag.nl

Dickens by night 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 17:00 tot 22:00 uur.

Kerstmarkt Drunen 2017

Raadhuisplein Drunen

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Zaterdag 16 december 2017, 17.00-22.00 uur. Voor de 3e keer verandert het gebied rond het oude Raadhuis van Drunen in een geweldig sfeervol kersttafereel. In een mooie en vooral sfeervolle setting nemen wij u mee naar de wereld van Dickens in de avonduren. Tijdens dit evenement zal de Dickensstreet een groot toneel zijn met doorlopende optredens en verrassende acts. Het publiek wordt meegenomen naar Princelet Street in Londen tijdens het Victoriaans tijdperk. De gevels worden aangelicht, er is vuur, oude lantaarns, authentieke eet en drank stalletjes in een winterse sfeer. Op en rond het oude Raadhuis van Drunen herreist een heuse luxe kerstfair met meer dan 65 kramen. Ruik de gluhwein, varken aan het spit, marshmellows en het knapperend hout.
Er lopen weeskinderen rond, schoorsteenvegers,gekken,zwervers en dronkaards. Maar ook kantoorklerken, oude vrijsters, christmas carol singers,deftige notabelen en de bekende figuren uit de boeken van Dickens. Daarnaast zijn er kerst optredens van de Clan Lamont Pipe band en vele andere koren en ensembles. Show and marchingband Cornu Copiae geeft twee bijzondere kerstconcerten.
Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het Dickens gevoel bij avondlicht is,kom dan op zaterdag avond 16 december van 17.00 tot 22.00 uur naar het centrum van Drunen en ervaar het Victoriaans tijdperk in het donker!
TOEGANG EN PARKEREN = GRATIS !!Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt schijndel 16-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 18:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Schijndel 2017

Molenstraat 18 Schijndel

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Een sfeervolle kerstmarkt op zaterdag avond 16 December van 18.00 tot 21.00 uur.
met spectaculaire acts, live muziek , lekker eten en gezellige kraampjesBron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt stient volendam 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 16:00 uur.

Kerstmarkt Volendam 2017

Stient Volendam

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Ook nu weer zullen de kramen verlicht worden en komt de kerstman hopelijk ook nog langs op de mooie en gezellige kerstmarkt in Volendam
Natuurlijk mag de warme choco en gluhwijn ook niet ontbreken. Op het Stient terrein in Volendam zijn veel kerstkoopjes en is veel lekker eten en drinken van 10.00 tot 16.00 uur.Bron: Evenementenvandaag.nl

De kerstmarkt in het ginneken 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 20:00 uur.

Kerstmarkt Breda 2017

Ginneken Breda

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

De overweldigende successen van voorgaande jaren met ongeveer 20.000 bezoekers bewijzen dat het evenement een geweldig winterfestival is waar inwoners van Breda en omgeving elkaar ontmoeten om samen te genieten. 

Het belooft ook dit jaar weer een geweldige editie te worden waarbij alle succesvolle ingrediënten van de afgelopen jaren terug komen zoals de optredens, theater en cultuur.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt beverwijk 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 17:02 uur.

Kerstmarkt Beverwijk 2017

Breestraat Beverwijk

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

16 en 17 december 2017 gezellige kerstmarkt met veel optredensBron: Evenementenvandaag.nl

Indoor kerstmarkt 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Uitgeest 2017

Westerwerf 1 Uitgeest

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt advent kerst muziek

RC Events organiseert de 3e editie van de Indoor Kerstmarkt in de IJmond.
Deze Kerstmarkt wordt georganiseerd op zondag 17 december in de A9 Studios, Westerwerf 1 te Uitgeest.
De markt is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Entree bedraagt een symbolisch bedrag van € 1, aan de deur.

U kunt hier heerlijk met het hele gezin genieten van muziek en entertainment en kunt gezellig zitten op het horecaplein en genieten van een hapje en een drankje.
Vele standhouders hebben hun stands feestelijk aangekleed en u kunt hier uitgebreid shoppen.

Interesse gewekt om als particulier of bedrijf ook deel te nemen aan onze Indoor Kerstmarkt?
Dat kan, stuur dan een mail naar RC.Events @ ziggo.nl of bel: 0643077714 en u ontvangt dan van ons meer informatie omtrent dit event.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt de vier seizoenen 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Twello 2017

Kerklaan 1 Twello

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Na het succes van vorig jaar zal dit jaar de Kerstmarkt bij Restaurant de vier Seizoenen nog mooier en groter zijn. Wilt u zich helemaal in kerstsferen onderdompelen, kom dan langs op de prachtige locatie in Twello op zondag 17 december! De Kerstmarkt is zowel binnen als buiten.
Op de Kerstmarkt
vind u originele en aparte standhouders op het gebied van fashion, kids, wellness, kerststukjes, handgemaakte originele cadeaus, beauty, massage en lifestyle. Naast het binnen- en buitenleven is er aandacht voor de heerlijkste hapjes en uiteraard zal de Glühwein niet ontbreken!
Kinderactiviteiten
Kinderen hoeven zich niet te vervelen op de Kerstmarkt met o.a. een springkussen, schminken door Prinses Elsa, leuke workshops o.l.v. kinderactiviteiten het Kristal en broodjes bakken boven het kampvuur.
Proeven op de Kerstmarkt
Op de Kerstmarkt vindt u producten waarmee u uw smaakpapillen een plezier doet. Zoals u kunt verwachten van restaurant de vier Seizoenen. U keert gegarandeerd met een tevreden maag huiswaarts.
Muziek
Op onze kerstmarkt mag het niet ontbreken aan gezellige kerstliederen die gezongen worden door het koor Stemm Inn en door de kerstfanfare Excelsior beide uit TwelloBron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt blokhuispoort 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Leeuwarden 2017

Blokhuisplein 40 Leeuwarden

Kerstmarkt Friesland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Dit jaar hebben we naast de kerstmarkt ook weer een ijsbaan! Daar zijn wij ontzettend blij mee want vorig jaar was dit toch wel een groot gemis. Daarnaast is er natuurlijk het nieuwe Drink & Eetlokaal Proefverlof, een kindercircus, optredens van koren en hebben we weer een wensboom.
16 december van 14:00-22:00 uur en 17 december van 11:00-18:00 uur.Bron: Evenementenvandaag.nl

Dickens day 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Beerta 2017

Hoofdstraat Beerta

Kerstmarkt Groningen

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Ieder jaar in december verandert het centrum van het Oldambster dorp Beerta voor één dag in de magische wereld van Charles Dickens. Op de laatste zondag voor de kerstdagen - 18 december a.s. - staat het dorp, alweer voor de zesde keer, volledig in het teken van 'Dickens Day'!
De gezellige kerstmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een voor oost-Groningen uniek en sfeervol kerstevenement met rond de 100 standhouders. Het aanbod aan marktkramen is divers. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, van kleding tot brocante, er is van alles te koop. Uiteraard aangevuld met oude ambachten en, voor de eerste keer, een hobbymarkt rondom het woonzorgcentrum De Tjamme!
Dickens personages komen tot leven.....
De kerstmarkt is tussen 11:00 en 17:00 uur gratis toegankelijk voor het publiek. Tijdens de markt lopen er ruim 100 figuranten, acteurs, muzikanten en koorleden in Dickensstijl rond. Op de intiem ingerichte en feeëriek verlichte pleintjes komt u natuurlijk de bekende figuren uit de verhalen van Charles Dickens tegen waaronder de chagrijnige Scrooge, Oliver Twist en de boefjes van Fagin. Daarnaast zijn er verschillende straattheater acts en wordt Dickens Day dit jaar weer als vanouds afgesloten met een grootse fakkeloptocht.
Beleef de magie van de 19e eeuw in Beerta!
Tot ziens op zondag 17 december a.s.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt gummaruskerk 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Steenbergen nb 2017

Westdam 83 Steenbergen nb

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Lions Club Steenbergen e.o. organiseert wederom, na het overweldigend succes van 2016, een Kunst- & Kerstmarkt in de Gummaruskerk te Steenbergen op 17 december aanstaande tussen 11:00 en 17:00 uur ten bate van het Lions Wensboomproject*.
Naast de sfeervol ingerichte kerk, vol met kraampjes en werken van bekende kunstenaars, zullen er ook muziek en optredens plaatsvinden van het Klein orkest, Flip en Kees, Marco Brok, Hans Zaat, OBJB (Oud Bruin & Jong Belegen) en 40 Up.
Heel Steenbergen Bakt (HSB)
Onze Lionessen verzorgen wederom de catering met het aanbieden van koude en warme dranken met het beste over(n)heerlijke gebakken taartpunten, gebakken door deelnemers aan de wedsrtrijd Heel Steenbergen Bakt.
De prijsuitreiking van deze wedstrijd is om 16:00 uur in de Gummaruskerk tijdens de Kerstmarkt.
Goede doel
De totale opbrengst van de Kerstmarkt komt geheel ten goede aan winterkleding voor daklozen in onze regio.  
Daarnaast hebben wij ook ons wensboomproject van de Lions Club Steenbergen.
De wensbomen zullen dit jaar na 5 december worden opgezet in alle bibliotheken, Gemeentehuis van Steenbergen en zal natuurlijk ook niet ontbreken op de Kerstmarkt van 17 december.
Iedereen die naar zijn of haar mening een goed doel weet dat steun en aanmoediging verdient, kan een wens in een van de wensbomen hangen. Dat kan ten behoeve van een persoon of een groep personen zijn. De Lions Club probeert zoveel mogelijk wensen te honoreren. De goede doelen blijven op deze manier dicht bij huis.
*Een greep uit reeds gerealiseerde wensen zijn o.a.: Verzorging van ontspanningsmiddagen bij de verzorgingstehuizen Lindenburgh Steenbergen en de Nieuwe Haven te Dinteloord, schenking van een sta-op-stoel, schenking van een printer/copier aan een peuterspeelzaal, een Duo fiets voor SDW, een hulphond voor hulpbehoevende, een polsstok voor de jeugd van een atletiek vereniging, draadloze microfoon voor verstandelijke gehandicapten enz.
Mogen wij u allen met uw familie, naasten en vrienden van harte welkom heten op 17 december aanstaande tussen 11:00 en 17:00 uur op onze Kerstmarkt in de grote Gummaruskerk van Steenbergen? Wij verheugen ons op uw komst.Bron: Evenementenvandaag.nl

Grote kerstmarkt thorn 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Thorn 2017

Waterstraat 6017AJ Thorn

Kerstmarkt Limburg

Kerstmarkt

Het witte stadje Thorn is ook dit jaar weer decor voor een romantische kerstsfeer.
Op zondag 17 december zal van 11.00 uur tot 17.00 uur de traditionele Kerstmarkt plaats vinden, in de sfeervol aangeklede historische kern van het witte stadje en op Kasteelhoeve De Grote Hegge. De meer dan 70 standhouders bieden de bezoeker een uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment.

Valkeniers van Birds @ work zijn aanwezig met verschillende roofvogels om demonstraties en uitleg te geven. De demonstraties vinden plaats om 13.00 uur en 15.00 uur, op locatie De Grote Hegge.

Een grote schare vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels en overheerlijke oliebollen. Dit jaar zal een bourgondisch bakhuys ( sjansoven, deze oven wordt gestookt met takkenbossen -sjansen-) aanwezig zijn, waarin op authentieke wijze brood en vlaai wordt gebakken.
De kerstmarktbezoeker kan van 13.00 - 17.00 uur vrij binnenlopen in de prachtige Abdijkerk van Thorn en genieten van een gevarieerde reeks ensembles onder de titel “Abdijconcertino’s”. Deze miniconcerten zijn al enkele jaren een vast en zeer succesvol onderdeel van de Kerstmarkt in Thorn. Eén van de hoogtepunten dit jaar is het solo optreden van de 17 jarige hoornist Camiel Lemmens. Hij heeft al op diverse podia mogen schitteren en is dit jaar o.a. winnaar geworden van de Finale Jonge Solisten.
De entree is € 3,00 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis).
Er is voldoende parkeergelegenheid en tussen De Grote Hegge en de historische kern pendelt gratis een paardentram.
Kijk voor meer informatie op www.kerstmarktthorn.nl, dan wilt u een witte Kerst in Thorn op zondag 17 december vast niet mislopen!Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt groesbeek 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 16:00 uur.

Kerstmarkt Groesbeek 2017

Industrieweg 19 6562AP Groesbeek

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt advent kerst muziek

Kerstmarkt rondom de kringloop Met live optredens van diverse Groesbeekse artiesten Muzikaal omlijst door dj mark Huur ook een kraam

Aantal kramen: 26-50Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt dordrecht 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 11:00 tot 18:02 uur.

Kerstmarkt Dordrecht 2017

Centrum Dordrecht

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

De Kerstmarkt Dordrecht is met bijna 300 kramen en pagodetenten de grootste kerstmarkt van Nederland. Daarnaast is er ook entertainment in de vorm van muziekpodia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long. Dordrecht heeft geen Kerstmarkt, Dordrecht wordt een Kerstmarkt....
Verspreid over de binnenstad staan sfeervolle podia waar kerstliederen in allerlei stijlen ten gehore gebracht worden. Dit alles maakt de Kerstmarkt Dordrecht ook de meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland!Bron: Evenementenvandaag.nl

Vintage&brocante kerstmarkt 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 16:30 uur.

Kerstmarkt Eindhoven 2017

Dr. Berlagelaan 11 5622HA Eindhoven

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt brocante kerst muziek

Een leuke kerstmarkt in Franse sferen. Op deze markt vind je tal van oude hebbedingen. Uit het hele land komen verzamelaars en handelaren bijeen om de mooiste vintage spullen te koop aan te bieden. Dus ben je op zoek naar die een stoere industriele lamp of een brocante kastje of ....? Kom dan langs!

Aantal kramen: 11-25Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt rosmalen 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Rosmalen 2017

Centrum Rosmalen

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

De ondernemersvereniging KOM Rosmalen, organiseert ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt in het centrum van Rosmalen. Deze vindt plaats op zondag 17 december van 12.00 uur tot 17.00 uur in de Dorpsstraat vanaf de Kentering tot aan de kruising School/Nieuwstraat in de Catelijnen, Vreeburgpassage, Torenstraat, maar ook op het plein de Driesprong. In de bovengenoemde winkelstraten staan de marktkramen opgesteld zodat men gezellig kan shoppen in de winkels en aan de marktkramen .
Op het plein de Driesprong staat centraal het overdekte hoofdpodium. Hier vinden de optredens plaats van diversen koren en muziekgroepen in een afwisselend programma. Ook staat daar de grote kerststal met o.a dieren van de kinderboerderij.
Voor het podium staat er een grote tent van 6 x 12 mtr op het plein De Driesprong waar een gezellig terras is om te kunnen genieten van de optredens. Dit geheel wordt gezellig aangekleed met kerstbomen en verlichting. Daarom heen diverse kinderattracties opgesteld op het plein. In de straten, de winkels en bij de marktkramen staan vele kerstbomen om een gezellig kerstsfeer te creëren.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt schijndel 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Schijndel 2017

Centrum Schijndel

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstcircus carre circus kerst

Kerstmarkt in het centrum van Schijndel. Tevens zijn de winkels open van 12.00-17.00 en wordt de ijsbaan geopend.Bron: Evenementenvandaag.nl

Winterspektakel zutphen 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Zutphen 2017

Nieuwstad Zutphen

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Een leuke en zeker gezellige kerst mark waar voor ieder wat wils is te krijgen en te doen. - een apres ski bar, - diverse kinderattracties (springkussen), - de kerstman met zijn arrenslee en natuurlijk is er ook muziek.

Kramen o.a.:
Label 28 - Sieraden, Parfum Waxmelts - Geur waxmelts,
Handgemaakte cadeau's, De Kleurrijke Slabber,
SIES factory - handgemaakt textiel cadeau's,
Bedshop de Duif - linnengoed, Wereld Winkel - cadeau artikelen,
PAM hippe mhaak - breisels, FLOW - reiki massage,
ZieMij - keramieke borden/schalen/cadeau.
Hobbyisten:
Cadeau's voor trouwerijen en baby's,
Kersthuisjes & slingers,
Kraam kadootjes,
Brocante,
Cupcakes,
Gehaakte pokemon knuffels,
Kopere woon accessoires.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt maassluis 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Maassluis 2017

Markt Maassluis

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Kerstmis is een feest van tradities, één van die tradities is de jaarlijks terugkerende kerstmarkt in het stadshart van Maassluis. Traditiegetrouw de voorlaatste zondag voor Kerstmis organiseert Werkgroep Kerstmarkt i.s.m. Stadshart Maassluis een oud-Hollands gezellige kerstmarkt met optredens van koren, dans, muziek, modeshows en straattheater.
De bezoekersaantallen blijven stijgen, en zelfs bezoekers van buiten de regio komen graag mee genieten van de unieke sfeer die het historisch stadshart biedt.
Voor alle generaties
Net als vorig jaar wordt eraan gewerkt alle generaties nog meer te bekoren, kerstmis is tenslotte een feest van samenzijn; jong en oud. Zo rijden er diverse taxibusjes heen- en weer tussen verschillende ouderencomplexen, zodat ook de oudere generatie kan genieten van de gezelligheid die de kerstmarkt te bieden heeft.
Met dank aan onze sponsoren; EuroProducts, Fonds Schiedam e.o. Ervaar Maassluis en Het Stadshart zijn er o.a optredens van diverse koren.
Modeshow
Nog geen kerstoutfit? De podiumboot van v/h In 't Portiek aan de Zuidvliet is het decor van wervelende modeshows.
Helemaal op de hoogte blijven wat er tijdens de kerstmarkt gaat gebeuren of foto's terug zien van vorige jaren? Volg ons dan op Facebook.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt de heurne 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Enschede 2017

De Heurne Enschede

Kerstmarkt Overijssel

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Voor zaterdag 16 en zondag 17 december is er een gezellige en sfeervolle kerstmarkt georganiseerd door de ondernemers van een van de oudste winkelstraten van Enschede!
U zult een zeer gevarieerd aanbod treffen van diverse kerstdecoraties, houtsnijwerk, glühwein, poffertjes, sapjes, sportartikelen voor de donkere dagen en andere mooie en lekkere dingen.
Ook kunt u genieten van een prachtig groot zangkoor van 40 personen, het Twentse Draaiorgel ‘Het Tukkertje’ en een prachtige draaimolen. Natuurlijk mag de Kerstman niet ontbreken op dit feestje en zal hij graag met uw kinderen op de foto gaan!
Ook zal deze kerstmarkt een podium bieden voor een aantal goede doelen zodat ook deze groep niet vergeten wordt!Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt leidsche rijn 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Vleuten 2017

Centrum Vleuterweide Vleuten

Kerstmarkt Utrecht

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Alweer voor de 8e keer op rij wordt in Leidsche Rijn een feestelijke kerstmarkt georganiseerd. Tijdens een tweedaags evenement is het Maximapark omgetoverd in een sprookjesachtig kerstdorp met mooi versierde kraampjes, blokhutten, horecatenten en een feesttent.
Je komt hier alvast in de ultieme kerststemming en doet bovendien voldoende inspiratie op voor een origineel kerstcadeau. Zoek tussen het koopwaar naar winterse accessoires, kleurrijke decoratie en mooie sieraden en verwen jezelf met een dampende glas Glühwein.

Heb je een beetje trek gekregen? Bestel een portie poffertjes of geniet van een bord overheerlijke snert. Tijdens de kerstmarkt in Leidsche Rijn vinden tal van activiteiten en optredens plaats. Ook kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in onder andere de knuffelhoek met kleine dieren en in de zweefmolen. Diverse muzikanten en bands brengen stemmingsvolle kerstmuziek live ten gehore en maken hiermee de kerstsfeer compleet.Bron: Evenementenvandaag.nl

Grootste kerstmarkt van het oosten 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 19:00 uur.

Kerstmarkt Arnhem 2017

Binnenstad Arnhem 6811CV Arnhem

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt arnhem

Dit jaar vindt er op zondag 17 december de Grootste Kerstmarkt van het Oosten plaats!Bron: Evenementenvandaag.nl

Winterwelvaart kerstmarkt 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Groningen 2017

Brugstraat 24 Groningen

Kerstmarkt Groningen

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december vindt de elfde editie van WinterWelVaart in Groningen plaats. Ruim twintig historische schepen leggen aan in het mooiste stukje binnenstad van Groningen: de kades van de Hoge, Lage en Kleine der A. Aan boord kun je je onderdompelen in het uitgebreide muziek-, theater- en kunstprogramma. Ook aan de wal is genoeg te beleven met een kunstroute, een sfeervolle wintermarkt en een speciaal kinderprogramma. WinterWelVaart is gratis toegankelijk.
Voorafgaande aan WinterWelVaart in de stad Groningen zijn de schepen te zien op meerdere locaties in de provincie. Ze leggen aan in Appingedam en Winschoten op 9 december, in Zoutkamp op 9 en 10 december en in Garnwerd en Werf Wolthuis in Sappemeer op 13 december.
Muziek en theater op twintig schepen in de stad
Aan de kades van de Hoge, Lage en Kleine der A liggen meer dan twintig historische charterschepen. In het ruim van deze fantastische schepen kun je genieten van een uitgebreid muziek- en theaterprogramma met artiesten uit alle windstreken. Uiteraard kun je ook kennismaken met de schippers die hun schepen gratis toegankelijk maken voor publiek en graag vertellen over hun werk en de schepen! Alvast enkele highlights uit het programma:
Meindert Talma
Live brengt Talma 'Je denkt dat het komt' als een meeslepende audiovisuele trip waarin het publiek wordt meegezogen in een gezongen en verteld (film)verhaal over de eerste, vormende doorbraakjaren van een enigszins afwijkende Noordelijke outsidermuzikant en schrijver in de Nederlandse muziek- en schrijverswereld.

Moon Moon Moon
Sprookjesachtige lo-fi slackerfolk. Mark Lohmann verstopt kleine intieme liedjes. Soms onder een laag gruis, soms onder veel instrumenten, soms in zijn dagboek. Opgenomen in boomhutten en op zolders waar het spookt.

Lamia Bedioui & the Desert Fish
Deze Tunesisch-Griekse zangeres maakt een mediterane melange van oude volksverhalen. Samen met haar band toont ze aan dat in muziek geen muren bestaan, alleen ontmoetingen.

Friedrich Heinrich Kern
Een modern-klassieke New Yorkse componist die voortdurend op zoek is naar de schoonheid in klassieke disciplines aan de ene kant en het bruisende leven in een metropool aan de andere kant. Intrigerende mix van een drukke en kapotte stad en sereen pianospel.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt wolfheze 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 13:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Wolfheze 2017

Wolfhezerweg 111 Wolfheze

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Er is heerlijke warme Glühwein, leuke activiteiten voor de kinderen; De Renkumse Molen maakt deegbeslag voor het roosteren van broodjes op een vuurtje, of wat denk je van Kerstboom Gooien, krijg jij de ring om de kerstboom? Natuurlijk is er sfeervolle kerstmuziek en een diversiteit aan leuke standhouders met verschillende producten.
Kom jij gezellig langs tussen 13.00 – 18.00 uur.Bron: Evenementenvandaag.nl

Levende kerststal baexem 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 13:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Baexem 2017

Kasteelweg Baexem

Kerstmarkt Limburg

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Schutterij/Drumband Sint Jan organiseert op 17 december 2017 voor de derde keer de inmiddels welbekende Levende Kerststal bij Baronsberg en Kasteel Baexem gelegen aan de Kasteelweg in Baexem.
Middels een wandeltocht door de tuin van Kasteel Baexem wordt je in de Kerststemming gebracht door verschillende figuranten; herders zijn hun schapen bij elkaar aan het houden, ambachtslieden zijn met passie hun ambacht aan het uitoefenen, muzikanten spelen kerstliederen en tenslotte wordt je door engelen en de drie koningen naar de Levende Kerststal geleid.
Buiten de Levende Kerststal zijn er tal van andere activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld kraampjes met verschillende artikelen die geheel binnen de tijd van het jaar passen en zijn er enkele uilen en roofvogels aanwezig waarmee je op de foto kunt. Naderhand is er de mogelijkheid om na te genieten van de activiteiten met een glaasje glühwein.
Dit alles in combinatie met de prachtige omgeving rondom Baronsberg en Kasteel Baexem is de ideale manier om in de Kerststemming te komen.
Wij nodigen jullie uit om op 17 december tussen 13:00 en 17:00 een kijkje te komen nemen bij de Levende Kerststal nabij Kasteel Baexem. Parkeren is mogelijk bij Crematorium Midden-Limburg. Vanaf hier rijdt een pendeldienst van en naar Kasteel Baexem.Bron: Evenementenvandaag.nl

Winter op het jezuietenplein 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 13:00 tot 18:30 uur.

Kerstmarkt Oudenbosch 2017

Jezuietenplein 33 Oudenbosch

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Het meest sfeervolle winterfestijn in West Brabant. Midden in het Historisch hart van Oudenbosch, tegenover de beroemde Basiliek wordt op zondagmiddag 17 december een fantastische wintermarkt voor jong en oud georganiseerd. Er zijn hapjes, drankjes, vuurkorven, live muziek, kraampjes, ludieke spellen, een open podium, een tocht met vertelling van het Kerstverhaal voor de kleintjes en zo voorts. Voor de lekkere trek kan je terecht bij een van de terrasjes en kraamjes, maar natuurlijk ook bij de Foodtruck die speciaal voor deze dag de heerlijkste hamburgers maakt.  Kortom; Voor ieder wat wils. Zelfs de sterrenwacht bovenin het gebouw van Tivoli aan het plein zal geopend zijn. Komt daar je eigen kerstster zoeken en wie weet win je wel een leuke prijs!
Noteer in de agenda! Zondag 17 december vanaf 13.00 uur op het Jezuietenplein in Oudenbosch. Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt 17-12-2017

evenement Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:00 tot 19:00 uur.

Kerstmarkt Dieren 2017

Van der Duyn van Maasdamstraat 31 6951DR Dieren

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt dieren

Beste Standhouders op 17 december gaan wij weer een kerstmarkt organiseren in de van der Duyn van Maasdamstraat, wil jullie allemaal op de hoogte stellen om op de kerstmarkt te komen staan. Dan is het wel de bedoeling dat er kerstartikelen worden aangeboden, die met kerst te maken hebben, verpakte etenswaren, in ieder geval geen gewone rommelmarkt spullen. De markt begint om 14.00 uur t/m 19.00 uur er zal live muziek aanwezig zijn, Enkele gezellige vuurkorven zullen dan ook niet ontbreken, de kramen zullen voorzien zijn van kerst verlichting. Natuurlijk is er weer wat te koop in ons pand tegen een kleine vergoeding, zoals snert, rookworst voor een ieder is er dan gratis koffie Huren van een kraam € 25,- per stuk, de borg bedraagt €10,- Een halve kraam huren is ook mogelijk kosten zijn dan € 15,- het betekent dan wel dat de kraam gedeeld moet worden met iemand anders. Aanmelden via de mail kerstmarktstenfert @ gmail.com
van der Duyn van Maasdamstraat, 31 6951DR Dieren (NL)

Tot 17 decemberBron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt dieren 17-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:00 tot 19:00 uur.

Kerstmarkt Dieren 2017

Van der Duyn van Maasdamstraat 6951DR Dieren

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt advent kerst muziek

Beste Standhouders op 17 december gaan wij weer een kerstmarkt organiseren in Dieren, wil jullie allemaal op de hoogte stellen om op de kerstmarkt te komen staan.Dan is het wel de bedoeling dat er kerstartikelen worden aangeboden, die met kerst te maken hebben, verpakte etenswaren, in ieder geval geen gewone rommelmarkt spullen. De markt begint om 14.00 uur t/m 19.00 uur er zal live muziek aanwezig zijn. Enkele gezellige vuurkorven zullen dan ook niet ontbreken, de kramen zullen voorzien zijn van kerst verlichting.Natuurlijk is er weer wat te koop in ons pand tegen een kleine vergoeding, zoals snert, rookworst voor een ieder is er dan gratis koffie Huren van een kraam € 25,- per stuk kramen zijn 4.00 meter bij 1.00 meter, de borg bedraagt €10,-Een halve kraam huren is ook mogelijk kosten zijn dan € 15,- het betekent dan wel dat de kraam gedeeld moet worden met iemand anders.Aanmelden via de mail kerstmarktstenfert @ gmail.com Vriendelijke groeten,Ed van Baal - marktmeesterBuurtvereniging Stenfert Aantal kramen: 11-25Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt 18-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Heiloo 2017

Bullaan 2 Heiloo

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

In de weekenden 11/12/13 - 18/19 en 20 december organiseert stichting vrienden van Sighet een Kerstmarkt.
Dit alles in samenwerking met de GGZ.
De openingstijden zijn alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Leuke kramen met voor iedere wat wils, zoals woon en tuin decoratie, kerstbomen, kerststukjes, sieraden, kerstartikelen, houten speelgoed en mooie broodplanken,
teveel om op te noemen.
De entree voor de markt en het optreden in de Trog is gratis, maar we vragen een vrijwillige bijdrage voor het optreden van de dans en muziekgroep uit Roemenië.
Het optreden  vindt plaats op zaterdag 12 december en zondag 13 december vanaf 11.30 ,elk uur het laatste optreden is om 16.30
Er zal een collecte bus staan waar u eventueel uw bijdrage in kunt doen.
Ook zullen allerlei leuke activiteiten voor de kinderen zijn beide weekenden.
Voor de kinderen is er in beide weekenden een kartbaan en suikerspin en er een springkussen, sommige dingen tegen betaling.
U kunt heerlijke poffertjes kopen of broodje beenham, broodje Duitse braadworst, of de befaamde gerookte paling en makreel van Smokey John.
In de Trog kunt u ook terecht voor een hapje en een drankje.
Er wordt een loterij met mooie prijzen georganiseerd,  gesponsord door onder andere plaatselijke winkeliers, u kunt een lot kopen voor  € 2,50.
We hebben prijzen van een diner bon voor 2 personen bij restaurant Wildschut , gratis 4 uur tuinonderhoud verzorgd door mensen van de groenvoorziening van de GGZ,
High tea bon voor 2 personen bij de Trog of Mediaan, 3 cadeaubonnen voor een etentje bij Wereldwijd, een oldtimer rit met koffie en iets lekkers daarna, verzorgd door autobedrijf van der Steen, een kerststuk, kerstboom af te halen bij Kwekerij de Buitenkans, en enkele kleinere prijzen, een Giant fiets van Theo Schilder.
Op zondag 20 december zal er uit alle verkochte loten een trekking plaatsvinden, u kunt een mooie Giant fiets winnen.
Zeker de moeite waard om een lot te kopen.
Op zondag 13 december om 16.00 uur zal de trekking van het eerste weekend zijn.
Op zondag 20 december om 16.00 uur de trekking van het tweede weekend.
Het eerste weekend op vrijdag 11 en zaterdag 12 december wordt er door een groep school kinderen het grootste kerststuk van N.H gemaakt.
Op zondag 13 december wordt het kerststuk om 14.00 uur onthuld.
Er zal 18/19 en 20 december een levende Kerststal zijn.
Ook zal er op zaterdag 12 dec. en zondag 13 dec. vanaf 11.30 t.e.m. 15.30 een optreden zijn van een traditionele dans / zanggroep uit de Maramures ( Roemenië )
Op vrijdagochtend 11 dec. en op 18 dec. kunt u een ritje maken in een koets getrokken door paarden, dit wordt verzorgd door het Clusius college.
Op zaterdag 12, zondag 13, zaterdag 19 en zondag 20 december kunt u van 13.00 tot 16.00 uur een ritje maken met de koets.
Het eerste weekend is er op zondag 13 december de Kerstman met zijn vrouw, op zaterdag 19 december zal de Kerstman weer met zijn vrouw aanwezig zijn.
De opbrengst van de markt, de loterij en de collectebus is bestemd voor de renovatie  van de psychiatrische afdeling in de plaats Sighet.
De omstandigheden zijn verschrikkelijk, wij willen heel graag de situatie proberen te verbeteren.
Zonder uw hulp kunnen we dit niet, u helpt toch ook!!Bron: Evenementenvandaag.nl

Arnhems trompetterkorps kerstmarkt 18-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:30 tot 16:30 uur.

Kerstmarkt Arnhem 2017

Honigkamp Arnhem

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Op 18 december 2015 organiseert het Arnhems trompetter korps een kerstmarkt van 14:30 tot 16:30. Het zal buiten plaatsvinden op het terrein van ons clubgebouw Quattro Musica in Arnhem. Er is een grote diversiteit aan kramen. We zorgen voor gluhwein en warme chocomelk. Leuke activiteiten voor de kinderen en ons kerstensemble zal muziek gaan maken. Wij zorgen uiteraard voor een sfeervolle aankleding. Kortom, het gaat het supergezellige middag worden. Wij zien u met veel plezier tegemoetBron: Evenementenvandaag.nl

Royal christmas fair 20-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Den haag 2017

Korte Vijverberg Den haag

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

De Royal Christmas Fair is één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 december 2017 brengt de Royal Christmas Fair je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer. Op het romantische Lange Voorhout in het centrum van Den Haag kun je elke dag van 12:00 tot 21:00 uur (op 24 december tot 18:00 uur)slenteren langs bijna honderd kerstkraampjes, smullen van winterse lekkernijen, genieten van gratis optredens en natuurlijk originele kerstcadeautjes kopen. Kortom: voor de mooiste kerstmarkt van Nederland moet je in de historische binnenstad van Den Haag zijn!
Kerstkraampjes 
De Royal Christmas Fair biedt op het Lange Voorhout tientallen kerstkraampjes vol glühwein, winterse vachten, flammkuchen, sfeerverlichting, houtsnijwerk, kaarsen en allerhande kerstwaar.
Randprogrammering
Naast de vele gezellige kerstkraampjes is er op de Royal Christmas Fair in Den Haag nog veel meer te beleven! Op een speciaal podium en verspreid over de kerstmarkt vinden er diverse optredens plaats van kinderkoren, theatergroepen, ensembles en storytellers.

Royal Kinder Kerstmarkt
Als onderdeel van de Royal Christmas Fair is er een speciaal gedeelte dat helemaal in het teken staat van kids! Naast leuke kramen en winterse lekkernijen zal er voor de kinderen een waar winterwonderland gecreëerd worden.
 
Locatie
Het Lange Voorhout in Den Haag is misschien wel de mooiste laan van Nederland. De tijd lijkt soms stil te staan op het prachtige Lange Voorhout waar naar alle rust geflaneerd kan worden. Zowel in het voorjaar als het Voorhout betoverd wordt door duizenden bloeiende krokussen als in de herfst wanneer de bomen de laan een gouden gloed geven. Regelmatig vinden er op het middenpad festivals, evenementen en tentoonstellingen plaats. De statige panden huizen diverse culturele instellingen, waaronder Theater Diligentia, Pulchri en het Escher Museum.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt enkhuizen 22-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 14:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Enkhuizen 2017

Binnenstad Enkhuizen

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

De traditionele kerstmarkt in Enkhuizen is verplaatst van de vrijdagmiddag en -avond naar zaterdagmiddag. 
Op zaterdag 16 december staat er een lang lint aan kramen tussen 11.00 en 17.00 uur opgesteld in de Westerstraat. U kunt op deze traditionele kerstmarkt van alles vinden; uiteraard kerstartikelen, kerststukjes, geschenken en sieraden maar ook kleding, speelgoed en aanbiedingen van deelnemende winkeliers. Daarnaast wordt gezorgd voor gezellig entertainment. 
Koude vingers en wintertenen kunnen worden door gewarmd onder het genot van een warme chocolademelk (met of zonder borrel) of een andere versnapering bij een van de vele gezellige horecagelegenheden in het stadshart.
Tot ziens in historisch Enkhuizen!

Vervoer naar Enkhuizen
Enkhuizen ligt op ongeveer 87 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 1 uur over om Enkhuizen te bereiken. Geen auto? Je kunt ook goedkoop een auto huren!Bron: Evenementenvandaag.nl

Woudsend in kerstsfeer 22-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 17:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Woudsend 2017

Midstrjitte Woudsend

Kerstmarkt Friesland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

Na het succes van vorige edities wordt het evenement voor de derde keer in het dorp georganiseerd, dit jaar is de organisatie door de Woudsend Promotie overgenomen van BWONEN.
Op vrijdag 22 december verandert het centrum van Woudsend in een betoverende kerstwereld vol met kerstsfeer.
Met sfeervol verlichte straten, kerstbomen vol lichtjes en een prachtig programma boordevol gezelligheid.
Bezoek de winkels, kerken en molens, ga lekker eten en drinken bij een van de vele horecagelegenheden en geniet van muziek, de kerststal en het gezellig samenzijn.
De entree is gratis. U komt toch ook?
Wij verwelkomen u graag op vrijdagavond 22 december in het centrum van Woudsend!
Wil je meer informatie mail dan naar: Woudsend Promotie
Wanneer: 22 december 18:00 tot 21:00 uur.
Waar: Centrum WoudsendBron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt 23-12-2017

markt Rommelmarkt 2017

Rommelmarkt van 10:00 tot 16:00 uur.

Rommelmarkt Maarssen 2017

Tuinbouwweg 23 3602AT Maarssen

Rommelmarkt Utrecht

Rommelmarkt snuffelmarkt vlooienmarkt

Op zaterdag 2, 9, 16, 23 december 2017 organiseren wij een gezellige overdekte kerst markt. Wij hebben ruimte voor 25 kramen/tafels. U kunt hier allerlei producten verkopen voor sinterklaas. Intree is gratis Food word niet toegelaten. informatie over huren kraam ruimte kunt naar ons mailen. kosten zijn 15 euro voor ca. 2.50 meter.Aantal kramen: 11-25 Op zaterdag 02-12-2017 09-12-2017 16-12-2017 23-12-2017Bron: Evenementenvandaag.nl

The magic before christmas 23-12-2017

evenement Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Brunssum 2017

Kennedylaan 6441JG Brunssum

Kerstmarkt Limburg

Kerstmarkt open-podium

The Magic before Christmas! Een Kerstmarkt met Live entertainment op de zaterdag & zondag voor Kerst!
Op 23 december (van 10:00 tot 21:00 uur) en 24 december (van 10:00 tot 15:00 uur) organiseert de Winkeliersvereniging Brunssum Noord een heuse Kerstmarkt.
2 dagen genieten van allerlei entertainment, lekker eten, heerlijk winkelen, veel leuks voor de kids & gezelligheid! Voor 'The Magic before Christmas' zijn we op zoek naar Standhouders en Artiesten! De flyers worden de komende week op vele plaatsen verspreid (bij de eerste reactie staan de PDF bestanden van de Flyers). Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden!
* Standhouders:
Heb jij leuke producten en ben je een kei in het verkopen daarvan? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor slechts 35 euro mag jij deze 2 dagen gebruik maken
van onze stand (Een mooie marktkraam van steigerhout). De locatie is natuurlijk perfect, aangezien er die 2 dagen vóór Kerst altijd zeer veel publiek het Winkelcentrum bezoekt! We brengen de duitse Weihnachtsmarkt naar Brunssum Noord. Aanmelden of meer informatie, stuur dan snel een mail voor de beste plek!
* Artiesten:
Ben je een zanger(es), speel je in ‘n band of misschien een ander leuk entertainment en wil je graag in de spotlight staan? Meld je dan snel aan! Dan maken wij uiteraard graag reclame voor je in onze advertenties, facebook, website etc.
Aanmelden of meer informatie, stuur dan snel een mail en bepaal zelf de tijd van het optreden, maar wacht dan niet te lang!
Aanmelden uiterlijk op 17 december via Email: magicbrunssum @ gmail.com Op zaterdag 23-12-2017Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerst snuffelmarkt 24-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 09:00 tot 15:00 uur.

Kerstmarkt Goirle 2017

Grobbendonckpark 42 5051KR Goirle

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt brocante kerst muziek

Super gezellig tijdens de kerstdagen een snuffelmarkt in Sporthal de Haspel te Goirle. Kom de markt heerlijk bezoeken deze dagen of huur zelf nog een kraam om uw spullen voor een leuke prijs aan te bieden. 1 dag, 1 kraam voor € 25,- 2 dagen, 1 kraam voor maar € 35,- zondag 24 december: 09:00u tot 15:00u Maandag 1e kerstdag gesloten Dinsdag 26 december 2e kerstdag van 09:00 tot 16:00u Meer info op de website.

Aantal kramen: 51-100
Entree € 2,50Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt leiden 24-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Leiden 2017

Nieuwe Rijn 32 Leiden

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt muziek cadeaus kerst

De Leidse kerstmarkt is de enige en grootste drijvende kerstmarkt van Nederland. Vanwege dit unieke karakter is dit ook de enige kerstmarkt waar vandaan je gezellige winterse rondvaart kunt maken met glühwein of warme chocomel. Direct grenzend aan de kerstmarkt ligt de tevens drijvende ijsbaan. Op de kade staat een nostalgische kermis om het dagje uit compleet te maken. 
Leiden, winnaar ‘Beste Kerstmarkt van Europa 2016’
Om de kerstsfeer te verhogen wordt in de 'muziekstal' op de kerstmarkt dagelijks live-muziek geprogrammeerd. In de weekenden van 16/17 en 23/24 december staan daarnaast in het centrum van Leiden diverse koren tijdens de bekende 'korenweekenden'. Dus het is dan niet alleen gezellig winkelen op de kerstmarkt, maar ook in de rest van de binnenstad.
De kerstmarkt op de Nieuwe Rijn in het historische centrum van Leiden trok in 2016 123.000 bezoekers.
Vervoer naar Leiden
Leiden ligt op ongeveer 53 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 45 minuten over om Leiden te bereiken.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerst antiek en curiosamarkt 25-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 09:30 tot 16:30 uur.

Kerstmarkt Tilburg 2017

NS Plein 3 5014DA Tilburg

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt brocante antiek curiosa

Sinds 1968 de grootste en mooiste markt van Nederland. De Tilburgse Koepelhal is het decor voor dit super mooie evenement.

Aantal kramen: 100-250
Entree € 6,00Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerst antiek en curiosamarkt 25-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Amsterdam 2017

Saenredamstraat 46 1072CH Amsterdam

Kerstmarkt Noord-Holland

Kerstmarkt brocante antiek curiosa

Open dag op maandag 25 december - eerste kerstdag - gezellig rondsnuffelen in de curiosa winkel met een drankje van het huis.Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerst snuffelmarkt brabanthallen 26-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 09:00 tot 16:30 uur.

Kerstmarkt Den bosch 2017

Diezekade 2 5222AK Den bosch

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt brocante antiek curiosa

Grote en gezellige Vlooienmarkt. Gratis Parkeren. Lekker struinen langs de vele kramen met spulletjes uit grootmoeders tijd, mooie curiosa, boeken, platen, zolderopruimingen en vele andere verrassende spullen. Zelf kunt u na het slenteren langs de vele kramen even lekker bijkomen op het gezellige terras.

Aantal kramen: 500-1000Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerst vlooienmarkt 26-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 09:00 tot 15:00 uur.

Kerstmarkt Leusden 2017

De Smidse 1 3831NT Leusden

Kerstmarkt Utrecht

Kerstmarkt brocante antiek curiosa

Gezellige markt in het centrum van Leusden in de Sporthal de Korf entree €3,- Aantal kramen: 51-100Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerst snuffelmarkt ijsselhallen 26-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 09:00 tot 16:30 uur.

Kerstmarkt Zwolle 2017

Rieteweg 4 8011AB Zwolle

Kerstmarkt Overijssel

Kerstmarkt brocante antiek curiosa

Grote en gezellige Vlooienmarkt. Gratis Parkeren. Lekker struinen langs de vele kramen met spulletjes uit grootmoeders tijd, mooie curiosa, boeken, platen, zolderopruimingen en vele andere verrassende spullen. Zelf kunt u na het slenteren langs de vele kramen even lekker bijkomen op het gezellige terras.

Aantal kramen: 250-500
Entree € 5,00Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerst snuffelmarkt 26-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 09:00 tot 16:00 uur.

Kerstmarkt Goirle 2017

Grobbendonckpark 42 5051KR Goirle

Kerstmarkt Noord-Brabant

Kerstmarkt brocante kerst muziek

Super gezellig tijdens de kerstdagen een snuffelmarkt in Sporthal de Haspel te Goirle. Kom de markt heerlijk bezoeken deze dagen of huur zelf nog een kraam om uw spullen voor een leuke prijs aan te bieden. 1 dag, 1 kraam voor € 25,- 2 dagen, 1 kraam voor maar € 35,- zondag 24 december: 09:00u tot 15:00u Maandag 1e kerstdag gesloten Dinsdag 26 december 2e kerstdag van 09:00 tot 16:00u Meer info op de website.

Aantal kramen: 51-100
Entree € 2,50Bron: Evenementenvandaag.nl

Kerst vlooienmarkt markthallen 26-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 16:00 uur.

Kerstmarkt Hoogeveen 2017

Parmentierstraat 2 7903TP Hoogeveen

Kerstmarkt Drenthe

Kerstmarkt brocante antiek curiosa

Vlooienmarkt in de markthallen ruim 3500 meter snuffelplezier. kosten voor een stand zijn grondplaats per dag 5 meter € 10:00 10 meter € 15:00. voor een weekend 5 meter € 15:00 10 meter € 25:00. Entree bezoekers € 2.50 inclusief gratis kopje koffie. Kinderen tot 12 jaar gratis entree.

Aantal kramen: 100-250Bron: Evenementenvandaag.nl

Gezellige overdekte kerstmarkt 26-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 10:00 tot 17:00 uur.

Kerstmarkt Valthermond 2017

Kavelingen 62 7876TH Valthermond

Kerstmarkt Drenthe

Kerstmarkt brocante antiek curiosa

Gezellige overdekte (rommel)markt met diverse kramen. Elke zaterdag van 10:00-16:00 uur en elke zondag van 10:00-17:00 uur geopend. Entreeprijs vanaf 13 jaar € 1,00 incl kopje koffie/thee Wij hebben nog een paar kramen beschikbaar voor info of reserveren belt u 06 11 22 44 14 (woensdag t/m zondag bereikbaar) Ons adres: kavelingen 62 Valthermond !!!!!!!! 30 en 31 DECEMBER ZIJN WIJ GESLOTEN !!!!!!!!!

Aantal kramen: 26-50
Oude SteenfabriekBron: Evenementenvandaag.nl

Kerstmarkt leiden 26-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 12:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Leiden 2017

Nieuwe Rijn 32 Leiden

Kerstmarkt Zuid-Holland

Kerstmarkt muziek cadeaus kerst

De Leidse kerstmarkt is de enige en grootste drijvende kerstmarkt van Nederland. Vanwege dit unieke karakter is dit ook de enige kerstmarkt waar vandaan je gezellige winterse rondvaart kunt maken met glühwein of warme chocomel. Direct grenzend aan de kerstmarkt ligt de tevens drijvende ijsbaan. Op de kade staat een nostalgische kermis om het dagje uit compleet te maken. 
Leiden, winnaar ‘Beste Kerstmarkt van Europa 2016’
Om de kerstsfeer te verhogen wordt in de 'muziekstal' op de kerstmarkt dagelijks live-muziek geprogrammeerd. In de weekenden van 16/17 en 23/24 december staan daarnaast in het centrum van Leiden diverse koren tijdens de bekende 'korenweekenden'. Dus het is dan niet alleen gezellig winkelen op de kerstmarkt, maar ook in de rest van de binnenstad.
De kerstmarkt op de Nieuwe Rijn in het historische centrum van Leiden trok in 2016 123.000 bezoekers.
Vervoer naar Leiden
Leiden ligt op ongeveer 53 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 45 minuten over om Leiden te bereiken.Bron: Evenementenvandaag.nl

Indoor after kerstmarkt 27-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 09:00 tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Beesd 2017

Parkweg 95 Beesd

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

After kerstmarkt ook wel koopjes markt genoemd is voor het hele gezin. Een groep regionale ondernemers houden uitverkoop en tonen de nieuwe producten voor volgend jaar, geheel in een Kerst sfeervolle omgeving. Voor de kinderen is er veel vermaak.
Lowbudget en Voor het hele gezin zijn er activiteiten:
- Het glazen LEGO huis met bouwmarathon van tien verschillende LEGO huizen in een straat.
- Tentoonstelling LEGO diorama’s gebouwd door de LEGO Freaks Leerdam.
- 3-voudig Nederlands kampioen Sander Boom met boomstammen carven.
- Autoshow van gebruikte auto’s 
- Autoracebaan (Playmobil) gratis spelen
- Siku r/c miniaturen stad met boerderij
- Makita demonstratieteam met professioneel accu gereedschap.
- Op verschillende tijden Kinderen schminken.
- Met ruim 100kg LEGO blokjes je eigen variatie bouwen.
- Geheel in Kerstsfeer.
Op de markt voor de Dames en Heren:
- Dameskleding
- Damesmode accessoires
- Sieraden
- Cadeaushop
- Etherische Oliën
- Sfeerverlichting
- Home decoratie
- Huishoudelijke apparaten
- kaasproducten
- Autoshow
- Tuin ideeën
- Tuinmeubels
- Tuinmachines
- Handgereedschap
Voor de kinderen heel veel speelgoed van bekende merken:
LEGO, Playmobil, Siku, Bruder, Rolly Toys, Peg Perego ed.
Kinderen kunnen onbeperkt in een aparte ruimte met 100 kilo LEGO spelen, entree € 3.50 p/p.

En natuurlijk de catering met lekker eten en drinken.

een grootdeel van de opbrengsten zijn voor het goede doel:
Het Glazen LEGO huis: 50% Stichting Speeltuinvereniging Beesd en 50% dagbesteding Zorgboerderij de Lingehof Rhenoy
De opbrengst van Appelbeignets door Robertmars is voor KiKa.
De opbrengst van de frisdranken is voor kinderen met Aids.Bron: Evenementenvandaag.nl

Indoor after kerstmarkt 29-12-2017

markt Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van 09:00 tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Beesd 2017

Parkweg 95 Beesd

Kerstmarkt Gelderland

Kerstmarkt kerstfair kerst markt fair

After kerstmarkt ook wel koopjes markt genoemd is voor het hele gezin. Een groep regionale ondernemers houden uitverkoop en tonen de nieuwe producten voor volgend jaar, geheel in een Kerst sfeervolle omgeving. Voor de kinderen is er veel vermaak.
Lowbudget en Voor het hele gezin zijn er activiteiten:
- Het glazen LEGO huis met bouwmarathon van tien verschillende LEGO huizen in een straat.
- Tentoonstelling LEGO diorama’s gebouwd door de LEGO Freaks Leerdam.
- 3-voudig Nederlands kampioen Sander Boom met boomstammen carven.
- Autoshow van gebruikte auto’s 
- Autoracebaan (Playmobil) gratis spelen
- Siku r/c miniaturen stad met boerderij
- Makita demonstratieteam met professioneel accu gereedschap.
- Op verschillende tijden Kinderen schminken.
- Met ruim 100kg LEGO blokjes je eigen variatie bouwen.
- Geheel in Kerstsfeer.
Op de markt voor de Dames en Heren:
- Dameskleding
- Damesmode accessoires
- Sieraden
- Cadeaushop
- Etherische Oliën
- Sfeerverlichting
- Home decoratie
- Huishoudelijke apparaten
- kaasproducten
- Autoshow
- Tuin ideeën
- Tuinmeubels
- Tuinmachines
- Handgereedschap
Voor de kinderen heel veel speelgoed van bekende merken:
LEGO, Playmobil, Siku, Bruder, Rolly Toys, Peg Perego ed.
Kinderen kunnen onbeperkt in een aparte ruimte met 100 kilo LEGO spelen, entree € 3.50 p/p.

En natuurlijk de catering met lekker eten en drinken.

een grootdeel van de opbrengsten zijn voor het goede doel:
Het Glazen LEGO huis: 50% Stichting Speeltuinvereniging Beesd en 50% dagbesteding Zorgboerderij de Lingehof Rhenoy
De opbrengst van Appelbeignets door Robertmars is voor KiKa.
De opbrengst van de frisdranken is voor kinderen met Aids.Bron: Evenementenvandaag.nl

The magic before christmas 25-11-2018

evenement Kerstmarkt 2018

Kerstmarkt van 10:00 tot 15:00 uur.

Kerstmarkt Brunssum 2018

Kennedylaan 6441JG Brunssum

Kerstmarkt Limburg

Kerstmarkt open-podium

The Magic before Christmas! Een Kerstmarkt met Live entertainment op de zaterdag & zondag voor Kerst!
Op 23 december (van 10:00 tot 21:00 uur) en 24 december (van 10:00 tot 15:00 uur) organiseert de Winkeliersvereniging Brunssum Noord een heuse Kerstmarkt.
2 dagen genieten van allerlei entertainment, lekker eten, heerlijk winkelen, veel leuks voor de kids & gezelligheid! Voor 'The Magic before Christmas' zijn we op zoek naar Standhouders en Artiesten! De flyers worden de komende week op vele plaatsen verspreid (bij de eerste reactie staan de PDF bestanden van de Flyers). Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden!
* Standhouders:
Heb jij leuke producten en ben je een kei in het verkopen daarvan? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor slechts 35 euro mag jij deze 2 dagen gebruik maken
van onze stand (Een mooie marktkraam van steigerhout). De locatie is natuurlijk perfect, aangezien er die 2 dagen vóór Kerst altijd zeer veel publiek het Winkelcentrum bezoekt! We brengen de duitse Weihnachtsmarkt naar Brunssum Noord. Aanmelden of meer informatie, stuur dan snel een mail voor de beste plek!
* Artiesten:
Ben je een zanger(es), speel je in ‘n band of misschien een ander leuk entertainment en wil je graag in de spotlight staan? Meld je dan snel aan! Dan maken wij uiteraard graag reclame voor je in onze advertenties, facebook, website etc.
Aanmelden of meer informatie, stuur dan snel een mail en bepaal zelf de tijd van het optreden, maar wacht dan niet te lang!
Aanmelden uiterlijk op 17 december via Email: magicbrunssum @ gmail.com Op zondag 25-11-2018Bron: Evenementenvandaag.nl