Prikbord Kerstmarkten 2018 / 2019
Kerstmarkten prikbord    Rommelmarkten prikbord    Kofferbakmarkten prikbord    Braderieen prikbord    Klik hier om uw markt op het prikbord te plaatsen    Meer prikborden

The magic before christmas 25-11-2018

evenement Kerstmarkt 2018

Kerstmarkt van 10:00 tot 15:00 uur.

Kerstmarkt Brunssum 2018

Kennedylaan 6441JG Brunssum

Kerstmarkt Limburg

Kerstmarkt open-podium

The Magic before Christmas! Een Kerstmarkt met Live entertainment op de zaterdag & zondag voor Kerst!
Op 23 december (van 10:00 tot 21:00 uur) en 24 december (van 10:00 tot 15:00 uur) organiseert de Winkeliersvereniging Brunssum Noord een heuse Kerstmarkt.
2 dagen genieten van allerlei entertainment, lekker eten, heerlijk winkelen, veel leuks voor de kids & gezelligheid! Voor 'The Magic before Christmas' zijn we op zoek naar Standhouders en Artiesten! De flyers worden de komende week op vele plaatsen verspreid (bij de eerste reactie staan de PDF bestanden van de Flyers). Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden!
* Standhouders:
Heb jij leuke producten en ben je een kei in het verkopen daarvan? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor slechts 35 euro mag jij deze 2 dagen gebruik maken
van onze stand (Een mooie marktkraam van steigerhout). De locatie is natuurlijk perfect, aangezien er die 2 dagen vóór Kerst altijd zeer veel publiek het Winkelcentrum bezoekt! We brengen de duitse Weihnachtsmarkt naar Brunssum Noord. Aanmelden of meer informatie, stuur dan snel een mail voor de beste plek!
* Artiesten:
Ben je een zanger(es), speel je in ‘n band of misschien een ander leuk entertainment en wil je graag in de spotlight staan? Meld je dan snel aan! Dan maken wij uiteraard graag reclame voor je in onze advertenties, facebook, website etc.
Aanmelden of meer informatie, stuur dan snel een mail en bepaal zelf de tijd van het optreden, maar wacht dan niet te lang!
Aanmelden uiterlijk op 17 december via Email: magicbrunssum @ gmail.com Op zondag 25-11-2018Bron: Evenementenvandaag.nl